Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

saabik

15. 10. 2012 13:31
Dobrý článek

a z těch fotek jde mráz po zádech...

10 1
možnosti

Novotnak

11. 10. 2012 21:08
Karma a jdu to sdílet, často to nedělám

R^

12 1
možnosti

Asenad

1. 10. 2012 13:46
Petr Čech nejen že lže ale jestě k tomu blbě

Jen v minulém roce nadělali kraje dluhy za 22 miliard korun!. Tomu jako máme rozumět, že v roce 2010 bylo zadlužení 0 nebo co? a jestě to píše jako kdyby se tech 22 miliard rozkradlo.

4 5
možnosti

STOP Komunistům !!!

2. 10. 2012 22:25
Re: Petr Čech nejen že lže ale jestě k tomu blbě

14 krajů, to je na kraj, cca 1,57 miliardy, tak to jste optiminsta, rozkrade se daleko víc, i podle transparency international je půměrné předražení státních zakázek min 15% z celkového objemu několika stovek miliard kroun a to se nepočítá vůbec skutečnost, zda daná zakázka je potřebná a zda v takovém rozsahu jak se vykonává, ono to chce zachovat klid a nerosčilovat se, smiřte se s tím, že jste usvědčení gauneři, s tím nic nenadělá ani vaše rozčilování, ale chápu, že vás to žere do morku kostí

11 0
možnosti

Honyak

30. 9. 2012 19:50
Palacký

Pobavil mě ten citát od Palackého o komunistech. Za jeho života nebylo o komunistech ani potuchy. Až když umíral, začala u nás vznikat sociální demokracie a KSČ vznikla až v r. 1921, zatímco Palacký umřel v r. 1876. Za komunistů nebylo všechno OK, ale rozhodně mám raději fronty v obchodech než fronty na pracáku a když člověku dojde podpora a nemá z čeho žít, tak nějaké kecy o demokracii jdou stranou. A to je realita dnešního života. To jestli se dnešní komunisté podílejí na tunelování je taky špatné, ale rozhodně to NEDĚLAJÍ SAMI. Takže všechno házet na ně rozhodně nelze. Současní politici stojí za .... (vhodné si doplňte) všichni.

1 5
možnosti

STOP Komunistům !!!

1. 10. 2012 10:33
Re: Palacký

To je výkon hodný velké hlouposti!!!!!! Zkuste si zjisti datum vydání komunistického manifestu. PS: na pracáku se dnes fronty nestojí na práci, ale stojí se tam na dávky ve výplatní den a to je rozdíl, většina nezaměstnaných pracovat nechce, ani město je neumí donutit, aby se např. starali o čistotu

14 0
možnosti

Trochu rozumu

30. 9. 2012 14:02
Tak Vám nevím

Ono je vše pěkně napsáno a z mnohým taky nelze než souhlasit, jenže...

Tohle by se dalo použít na jakoukoli stranu současného spektra a ten starý vtip: "Koho jdeš volit ?", "No Komunisty", "To mi je jasné, ale kterou stranu ?" se zase ukazuje pravdivým... Ono pište o šlendriánu, ale nebuďte zase až tak "anti"... Víc zvěrstva než komanči nadělali křesťané a stejně to nikdo neřeší... naopak ještě jim budou "vracet" majetky... kapitalismus dovolil vzestup fašismu a nakonec vzniku obou světových válek.... Jak ta druhá velká válka poškodila nás, snad ani nemusím psát :-) Všechno je tady na blití... Jedna věc je jistá... a to ta, že málokdo z dnešních komančů četl Marxe, protože by asi jednali jinak... tenhle ten leninismus je prostě zvrácený :-(

5 0
možnosti

STOP Komunistům !!!

30. 9. 2012 16:19
Re: Tak Vám nevím

Víte, ale jediní komunisti nám tvrdí, že oni s tím nemají nic společného, ale jsou vini stejně! Tak článku rozumím. Čemu nerozumím je vaše formulace: "kapitalismus dovolil vzestup fašismu". Co má kapitalismus společného s levicovou italskou ideologií nevím, ale asi jste myslel, že kapitelismus dovolil vzestup krvavých levicových ideologií (komunismus, nacismus, fašismus. S tím s vámi nesouhlasím. Kapitalismus znamená svobodnou společnost umožňující lidem si svobodně vybrat svou politiku a ti si vybrali. A válka ČR nepoškodila, měli jsme neustálý hospodářský vzestup a díky protektorátu naše země nebyla zničena, naopak Němci zde velmi investovali, a ocitli jsem se ve výjimečné situaci, kdy se z nás mohla stát bohatá země jako např. Švýcaři nebo Švédi, ale lid si vybral svou politiku.

5 0
možnosti

rory2k

30. 9. 2012 12:09
Stejně jsou veškeré úvahy o vítězství KSČM liché...

...komunistický režim se může uplatnit pouze na území více států, ovládaných jedním dominantním státem.SSSR už neexistuje od roku 1991, současné Putinovo Rusko je již o něčem zcela jiném.Vydat se na cestu komunismu znamená vydat se směr KLDR včetně rychlého bankrotu země a hladomoru.To si myslím nebude na pořadu dne.

Podle mne funguje KSČM od roku 1990 jako strašák typu "bububu, volte NÁS(rozuměj ostatní parlamentní strany), nebo bude zle!"

1 0
možnosti

rory2k

30. 9. 2012 12:10
Re: Stejně jsou veškeré úvahy o vítězství KSČM liché...

Proto se domnívám, že stávající establishment má nějakou pojistku proti

situaci, kdyby vítězství KSČM skutečně nastalo(např. zmanipulování

voleb).Samotní představitelé slibují svým ovečkám nesplnitelné, avšak za

jejich zády si budují teplá místečka na všech úrovních stávajícího

eurosocialismu, který nadšeně budují!

1 1
možnosti

lc1010

30. 9. 2012 10:57
hodně slabé...

V podstatě je Váš skoro až hloupě samolibý článek ignorací názorů nemalého množství obyvatel ČR- a sice, že se za komunistů měli lépe. Fotografie fronty na maso z poloviny šedesátých let je strašně zavádějící a je smutné, že jste se na víc nezmohl. Mohl jste nám ještě nabídnout pohled smutných dětských očí do výlohy tuzexu. Jasně, těch dětí, kterým nestačila Tatranka, Kávenka, Margot... a toužily celým svým dětským srdíčkem po kinder vajíčku.S desetinovou iniciativou a pílí pane, by jste vyhrabal tisíckrát větší průsery ostatních politických stran jen za pouhý rok zpátky. To ale jistě nejde, protože Vy máte pifku jen na komunisty.

5 1
možnosti

STOP Komunistům !!!

30. 9. 2012 16:24
Re: hodně slabé...

Ano v ČR bylo milion členů KSČ, půl milionu žadatelů o vstup a statisíce fízlů, lampsáků a členů různých bezpečnostních složek. To odpovídá vašemu nemalému množství, což je cca 10% populace, ale musím vás zklamat, nikdo jiný tento názor nesdílí. Jen tito prominenti komunistického režimu a to ještě ne všichni. 10% populace max 20% voličů prostě opravdu není většína, což byste nám tak rád vnutil.

5 0
možnosti

survivor64

29. 9. 2012 14:31
jste trapnej

Stejné fotky by se daly pořídit před každým super hyper marketem před otevírací dobou v den tzv. akcí.

Jinak s tím pomlouváním "komunismu" jste docela trapnej. Nepleťte si padesátá léta se sedmdesátými a osmdesátými. Existuje totiž hodně lidí, co tu dobu pamatují, vychovávali v ní své děti, chodili do práce a stavěli rodinné domky. A mohou to srovnat se současným srabem!

5 2
možnosti

Kuba Turek

12. 10. 2012 2:27
Re: jste trapnej

No právě. Docela dobře si tu dobu pamatuji. Vypadalo to tehdy přesně tak, jak popisuje autor tohoto článku.

4 0
možnosti

beda7

26. 9. 2012 18:53
vytváříte dojem

že nebylo maso. Přitom po roce 89 spotřeba masa mírně klesá. Ale dobrá propaganda

1 0
možnosti

tuneldedek11

26. 9. 2012 20:16
Re: vytváříte dojem

ano, výrazně se změnily stravovací návyky, začalo být dostatek ovoce a zeleniny, několikanásobný větší výběr, proč si myslíte, že spotřeba masa dokazuje, že ho bylo dost ...a ty fronty na maso se stály protože byly plné krámy masa jako dnes, opravdu tomu věříte?8-o?

6 0
možnosti

Honzaousek

24. 9. 2012 10:50
Podílí

Jsou přímými viníky zdevastované morálky všech lidí. Odnaučili všechny lidi odpovědnosti za svůj život a osud. Mají snahu i dnes "Řídit celou zeměkouli", protože řízením nařídíme malé daně, malou nezaměstnanost, malé zadlužení, prodej zboží, které nikdo nechce.

Jejich motto byla diktatura proletariátu, čili násilí proletariátu na všech ostatních.

Pokud by nezpůsobili svým vládnutím ekonomický kolaps, byli by u koryta dodnes.Dnes se smějí, protože velká část národa vychovaná v jejich doktrínách a morálce dostala demokratickou volnost a mohou svou zdevastovanou morálně plněvyužít.

A proto by mnozí rádi žili dál podle komunistického vzoru-nemusíš se starat, komunisté ti řeknou co máš dělat, jak se máš chovat, jak se budeš mít, kolik dostaneš peněz, kam můžeš na dovolenou, kolik máš mít dětí atd. Samozřejmě podporovaný tím, že všichni mají mít stejně a ten kdo něco dokázal, by měl ekonomicky podporovat nepracujícího lempla.AŤ ŽIJE PLÁNOVANÉ SOCIALISTICKÉ ZŘÍZENÍ !!!

9 1
možnosti

tajny agent

24. 9. 2012 11:37
Re: Podílí

Mala otazecka ... jak jste bojoval proti komunistum za minuleho rezimu kdyz to bylo aktualni?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS