Petr Čech

Podílí se KSČM na tunelování ČR?

17. 09. 2012 10:00:00
Pojďme prozkoumat tvrzení komunistů, že jsou záchranou země před tunelováním a dalšími formami rozkrádání.

Kontrola hospodaření státních a polostátních podniků

Dozorčí rady jsou kontrolními orgány hospodaření v podnicích. Dozorčí rada má k dispozici veškeré dokumenty podniku a může odvolávat vedení podniku.

Seznam některých podniků, kde komunisté zasedají a zasedali v dozorčích radách za statisícové odměny za několik schůzí do roka: VZP, Vítkovice, První městská banka, Kongresové centrum Praha, České státní aerolinie, Státní zemědělský a intervenční fond, Pozemkový fond, Lesy ČR, Dopravní podnik hl. m. Prahy aj.

Znáte případ kdy by člen dozorčí rady z řad KSČM vystoupil proti tunelování?

Zatajování statisícových příjmů

Poslanec Opálka, mediálně známý tím, že se na schůze poslanecké sněmovny dopravoval z Ostravy letecky z kapes daňových poplatníků a poslankyně Marková, oba z KSČM, nepřiznali statisícové odměny za posty ve VZP. Přitom zbytek správní rady příjmy řádně přiznal.

Tunelování krajů

Velká část rozpočtu ČR je utracena na krajské úrovni (každý rok se vypočítává částka, kterou kraj získá na obyvatele ze státního rozpočtu). Ve velké části krajů vládne koalice s komunisty, výsledky tunelování předčily vešeré rekordy konkurence. Jen v minulém roce nadělaly kraje dluhy za 22 miliard korun!

Regionální operační programy

Program, o kterém bylo v poslední době nejvíce slyšet pro masivní tunelování byl ROP Severozápad v Ústeckém kraji. Tipněte si kdo řídí výbor DO: Jaroslav Komínek, KSČM. Komínek pracuje ve vedoucích funkcích ROPu již od roku 2008.

Zákony schválené díky KSČM

Emisní povolenky: zdarma pro ČEZ a oceláře v hodnotě 108 miliard.

Fotovoltaika: 679 Kč za megawatthodinu navíc, dotace 48 miliard korun ročně, zdražení elektřiny o 12%.

Biopaliva: 2 Kč na každém litru paliva navíc, celkem 14 miliard korun ročně.

Biometan: 1700 Kč za megawatthodinu navíc, dotace 17 miliard korun ročně, zdražení elektřiny o 5%.

... a mnoho dalších, včetně zákonů podporující exekutory (!) nebo nepřizpůsobivé.

Nezadlužovat kraje a odmítnout výše uvedené zákony a rozpočet je vyrovnaný. Ale to je pro strany rostoucí na kritice pravice a kapitalismu nepřijatelné. Proto budu vždy hlasovat pro nástroje k zadlužování. Koalice s komunisty je nejvíce odpovědná za zadlužení ČR a přitom komunisti tak zadlužování kritizují. Jaký ďábelský podvod!

Tato strana lží je plná paradoxů. Kritizuje neochotu poslanců o snížení imunity a přitom proti snížení imunity byli nejvíce komunističtí poslanci.

Mysleli to s kritikou divoké privatizace vážně? Proč dvakrát volili Kaluse prezidentem?

Milion za změnu zákona

Komunisté nejen, že se podílejí na tunelování s ostatními politickými stranami, ale pro peníze jsou ochotni slíbit změnu loterijního zákona ve prospěch svého sponzora. Navíc slíbili dárci peněz, že skryjí jeho identitu, čímž by porušili zákon. Ukázal to test MF DNES. Za komunisty dohadovali obchod místopředsedové Čeněk Milota a Jiří Dolejš. Tito lidé jsou stále vrcholnými členy KSČM, nebyli nijak potrestáni, naopak podali na novináře trestní oznámení a požadovali omluvu.

Tunelování měst a obcí

Města a obce jsou řízeny volenými zástupci včetně těch komunistických. Znáte případ kdy by člen zastupitelstva nebo rady z řad KSČM vystoupil proti tunelování nebo zadlužování?

Magistrát hlavního města Prahy

Zastupitelstvo hl. m. Prahy, seznam výborů kde zasedají komunisté: Výbor kontrolní, Výbor finanční, Výbor pro dopravu, Výbor pro hospodářskou politiku, Výbor pro infrastrukturu, Výbor pro informatiku a evropské fondy, Výbor územního rozvoje, Výbor pro kulturu, památkovou péči, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy, Výbor pro výchovu a vzdělávání, Výbor pro zdravotnictví, sociální a bytovou politiku, Výbor pro životní prostředí, Výbor pro bezpečnost, transparentní veřejnou správu a legislativu.

Magistrát statutárního města Brna

Rada města Brna, seznam rad kde zasedají komunisté: komise majetková, komise investiční, komise pro tělesnou výchovu a sport, komise technických sítí, komise dopravy, komise bydlení, komise pro kulturu, komise zdravotní a sociální, komise pro vzdělávání, komise pro životní prostředí, komise pro rozvoj města, komise bezpečnosti a veřejného pořádku, komise organizační, komise informatiky.

... a další stovky měst a obcí.

Morální a znalostní kritérium

Lidé zastávající násilnou ideologii, jsou potencionálně nebezpeční, udělají cokoliv ve jménu své ideologie. Komunistická ideologie je založena na státních zásazích a byrokracii. V takovém prostředí se nejlépe daří úplatkářství, lobismu, tunelování a rozkrádání.

Zůstává otázka zda KSČM disponuje odborníky, kteří jsou zárukou odpovědného a fundovaného přístupu k problematice hospodaření státu. Omlouvám se, ale o žádných nevím. Vzhledem k fanatickému ideovému přístupu nevěřím, že by si nechali poradit od lidí vyznávající jinou „víru“ nebo „ateistů“.

Ideální podmínky pro tunelování

Komunistická ideologie vytváří pro kradení ideální podmínky:

1. Cenzura

(komunisti zavedli předběžnou, průběžnou a následnou cenzuru, znemožnili tak, psát o rozkrádání země za jejich vlády)

2. Uzavřená vládnoucí skupina jedné strany

(sektářský princip umožňoval výrazně vyšší stupeň rozkrádání)

3. Závislá výkonná a exekutivní moc

(od prezidenta, který musel poslouchat povely z Moskvy, přes poslance, soudce až po posledního příslušníka veřejné bezpečnosti se všichni museli zodpovídat „politrukům“ a nemohli se zasadit o skutečnou obranu před rozkrádáním)

4. Legislativa omezující lidská práva

(např. zákony omezující svobodu projevu, znárodňovací a vyvlastňovací zákony, které legitimizovaly krádeže)

5. Politikaření ve všech oblastech lidského života

(slib, který museli skládat učitelé, kriminalizovat jednotlivce bylo možné kdykoliv a kdekoliv, nikdo si nedovolil ukázat na zločiny komunistů, politikařilo se všude za dohledu komoušů na každém kroku, přes domovní a uliční důvěrníky, komunisty v zaměstnání a v zájmových kroužcích dětí, až po všudypřítomné esembáky a estébáky, dle hesla: Na vše strana dohlédne a o všechny jistoty se strana postará)

6. Většinové vlastnictví státu

(nejen sdělovací prostředky, stát vlastnil vše a pokud jednotlivec projevil nesouhlas se zločiny komunistů mohl být okamžitě vyřazen ze života a odsunut na okraj společnosti)

7. Nízká nabídka zboží a služeb

(nedostatek všeho křivil charaktery lidí, bylo nutné být oddaný ideologii, ponižovat se nebo dokonce krást)

Slovy Karla Marxe: Společnosti nevládnou politické strany, ale třídy. Volně přeloženo, lumpové se budou k veslu cpát vždy a za každého režimu. Jde jen o to, který režim jim k tomu vytvoří lepší podmínky. V historii ČR jim k tomu vytvořili nejlepší podmínky komunisti.

Shrnuto a podtrženo

Komunisté jsou spoluzodpovědní za současný stav politiky a veřejných financí! Koalice s komunisty je nejvíce zodpovědná za zadlužování ČR přijímáním zákonů, které podporují úzké skupiny na úkor celku a které nás ženou do dluhové pasti. Tunelování republikových, krajských, městských a místních rozpočtů je komunistům vlastní.

Snad volba neparlamentních stran je to nejlepší ze všech špatných řešení. Ale přiznejme si, politici vždy odráží úroveň společnosti.

„Zhovadilost všeobecná povstane byť by komunisté i jen v jedné generaci panovati měli.“ František Palacký

(text lze volně šířit s uvedením zdroje)

PS: Další lži komunistů zde: Státní dluh za vlády komunistů.

Takto vypadala Československá města za vlády komunistů!

Kde jsou stovky těchto zločinců z řad uniformovaných a neuniformaovaných příslušníků komunistické exekutivní moci? Dožívají v klidu a spokojenosti jako milionáři? Potom se nedivte tomu jak to tu vypadá!

Výsledky vlády komunistů! Chcete je znovu?

1.jpg
2.jpg
3x.jpg
obchod.jpg
4.jpg
blaho_podle_kscm.jpg
7.png
8.png
9a.png
11a.jpg
13a.png
Autor: Petr Čech | karma: 45.96 | přečteno: 55354 ×
Poslední články autora